Minden jót, Leo Grande magyar előzetes



Film tartalma

Minden jót, Leo Grande előzetes magyar nyelven és eredeti nyelven is megnézhető oldalunkon, az előzetes mellett letölthetsz háttérképeket és posztereket is nagy felbontásban. A film rövid tartalma: Nancy Stokes, a megözvegyült, nyugdíjba vonult iskolai tanár kalandra vágyik, emberi kapcsolatra és némi szexre. Jó szexre. Noha férje mellett otthonra lelt, gyermeket neveltek és még valami élethez hasonló is kijutott neki, a jó szex sosem volt része a dolognak. Robert azonban már nincs többé, Nancy pedig eltervezte: egy Leo Grande nevű szexmunkás segítségével felfedezőútra indul. Egy hotelszobában Nancy megismerkedik Leóval. Épp olyan jóképű, mint a fotón, ám ami felkészületlenül éri Nancyt, az a reá váró társalgás és paráználkodás. Leónak mindenről van véleménye, és bár nem mindig árulja el az igazat, Nancy mégis megkedveli. És Leo is őt. Ahogy nő a szexuális önbizalma, Nancy egyre jobban oldódik. Három találka folyamán az erőviszonyok is változni kezdenek, a két ember bizton viselt álarca pedig lassan lehull. A film készítői: Cornerstone Films Genesius Pictures Align A filmet rendezte: Sophie Hyde Ezek a film főszereplői: Emma Thompson Daryl McCormack Isabella Laughland Lehet, hogy így ismered még ezt a filmet mert ez a film eredeti címe: Good Luck to You, Leo Grande

Háttérképek

A film előzetesei mellett szeretnénk pár képet is megosztani veled amit akár háttérképnek is használhatsz számítógépeden vagy bármilyen okos készülékeden, a képeket egyszerűen le is töltheted nagy felbontásban csak kattints a kép nagyítására.

Poszterek

A Minden jót, Leo Grande film legjobb posztereit is megnézheted és letöltheted itt, több nyelvű posztert találsz és természetesen találsz köztük magyar nyelvűt is, a posztereket akár le is töltheted nagy felbontásban amit akár ki is nyomtathatsz szuper minőségben, hogy a kedvenc filmed a szobád dísze lehessen.

Előzetes képek

Az előzetesek nagy felbontású képeit nézhetitek itt meg és akár le is tölthetitek.

Hasonló előzetesek



  • Státusz: Released
  • Moziba kerülés: 2022-06-16
  • Film hossz: 97perc
  • Népszerűség: 28.779
  • Eredeti nyelv: en
  • Költségvetés: $0
  • Bevétel: $7,589,829
  • Szavazatok átlaga: 6.953
  • Szavazatok száma: 438