Hamarosan a mozikban

Ezek a filmek fognak a közeljövőben mozivászonra kerülni, így ha bele szeretnél tekinteni a várható új filmekbe akkor itt megnézheted az előzeteseiket.

Gru 4 előzetes
8 / 10

Hét év szünet után a sorozat legújabb filmjében a világ kedvenc szupergonoszból lett Anti Gonosz Liga ügynöke visszatér egy izgalmas, merész, minyonoktól hemzsegő kavalkádban, a GRU 4-ben. A világviszonylatban csaknem egymilliárd dollárt hozó 2022-es Minyonok: Gru színre lép után a mozitörténelem legjövedelmezőbb animációs sorozata új fejezettel jelentkezik, melyben Gru, Lucy és a lányok – Margo, Edith és Agnes – mellett egy új családtagot üdvözölhetünk, ifjabb Grút, akinek feltett szándéka, hogy az apját szekírozza. És ha ez nem lenne elég, Gru új ellenségekkel kerül szembe, Maxime Le Mallal, és femme fatale barátnőjével, Valentinával, és a család újból menekülni kényszerül…

Előzetes indítása

Hang nélkül: Első nap előzetes
0 / 10

Történetünk egy olyan világban játszódik, amelyben kifinomult hallással rendelkező szörnyetegek érkeztek a Földre. Csak azokat, akik a lehető legkevesebb zajt csapják, nem veszik észre az idegenek, és megmenthetik a bőrüket. Ez a történet pedig azt mutatja be, hogy csendesedett el a világ az első napokban.

Előzetes indítása

Utolsó nyár előzetes
5.766 / 10

A történet Anne-t, a briliáns ügyvédnőt követi, aki férjével, Pierre-rel és lányaikkal él. Anne fokozatosan szenvedélyes kapcsolatba kerül Theóval, Pierre előző házasságából származó fiával, ami veszélybe sodorja karrierjét és családi életét.

Előzetes indítása

Motorosok előzetes
9 / 10

Voltak már szelídek, voltak már kemények, voltak már vadak. Ezúttal simán: MOTOROSOK. Ezek a motorosok a 60-as években alapítják meg klubjukat „Vandálok” néven az amerikai Középnyugaton, Marlon Brando A vad című filmjének hatására. A klub kezdetben a chicagói kívülállók menedéke, ám Johnny (Tom Hardy) vezetésével egyre kiszámíthatatlanabbá válik, és fokozatosan mélyebbre csúszik a bűnözés világába, veszélybe sodorva ezzel a motorosok eredeti életmódját. A fiatal Bennyben (Austin Butler) lassan kételyek ébrednek a bandában betöltött szerepével kapcsolatban...

Előzetes indítása

A kegyelem fajtái előzetes
7 / 10

Három különböző történet három nagyon különböző emberről: Egy nyughatatlan férfiról, aki megpróbálja visszaszerezni irányítást az élete felett; egy zaklatott rendőrről, akinek felesége eltűnt a tengeren, majd meglepetésszerű visszatérésekor más embernek tűnik; és egy ambiciózus nőről, aki egy olyan embert keres, akit nagy szellemi vezetőnek szántak.

Előzetes indítása

Ördögűzés előzetes
3.7 / 10

Egy problémás múltú színész egy horrorfilm forgatása közben kezdi helyrehozni az életét. Mindeközben elidegenedett lánya azon tűnődik, hogy apja vajon visszacsúszik-e korábbi függőségeihez, vagy valami sokkal baljósabb dolog áll a háttérben.

Előzetes indítása

Horizont: Egy amerikai eposz előzetes
0 / 10

Íme, a régi vadnyugat, ahogy mindenki imádja! A Horizont: Egy amerikai eposz az amerikai polgárháború korában játszódik. Egy tizenötéves időszakot ölel fel az 1860-as években, a háború előtti és utáni időszak megidézésével. A nagyszabású film érzelmes utazásra invitál, amelyben a néző a családok, a barátok és az ellenségek szemszögén keresztül tapasztalhatja meg, milyen volt Amerika hőskora.

Előzetes indítása

Zöldhatár előzetes
7.5 / 10

Egy pszichológus drámai események önkéntelen szemtanújává és résztvevőjévé válik a lengyel-fehérorosz határon. A nő a kockázatok és a jogi következmények tudatában csatlakozik aktivisták egy csoportjához, akik a rendkívüli állapot hatálya alá tartozó övezet erdőiben menekülteket segítenek.

Előzetes indítása

Daddio előzetes
0 / 10

A film egy nő történetét követi nyomon, aki taxival megy haza a repülőtérről. A taxisofőr és a nő végül egy intenzív, mélyreható beszélgetésbe bonyolódik, miközben New York utcáin haladnak.

Előzetes indítása

Fancy Dance előzetes
0 / 10

A testvére eltűnése után Jaxnek és unokahúgának, Rokinak össze kell fognia. Kétségbeesetten próbálják megmenteni a megmaradt családjukat, ezért Jax és Roki a törvénnyel is szembeszegülnek, és célba veszik a Powwow nagygyűlést Oklahoma Cityben.

Előzetes indítása